my dog göteborg

MyDog – en mässa värd att besöka

När ens fyrbenta vän bjuds med in i matsalen är det svårt att tacka nej. Ett resturang eller cafe besök tillsammans med sin hund är en av de många möjligheter som erbjuds under MyDog mässan i Göteborg. Det är också svårt att inte låta sig lockas av de mängder av olika evenemang som alla samlats under ett och samma tak till hyllning för människans bästa vän.

Första svenska mästerskapet i nose work

Nose work är en tävling som bjuder in alla att delta. Att Sverige är först i att ordna sm är naturligtvis bara en guldkant på det hela. Nose work är en av många tävlingar som anordnas på svenska mässan i Göteborg och bygger helt enkelt på att låta sin hund söka igenom en av de verklighetstrogna miljöer som byggts upp.

Nästan alla hudraser finns på plats

Det förväntas vara närmare 9000 hundar i en och samma lokal för att tävla i såväl hundutställningar som olika hundaktiviteter. Med hundar representerade ifrån nästan alla raser. Att gå på mässa tillsammans känns onekligen som ett helt nytt sätt att spendera tid tillsammans. Uppdatera leksakslådan eller vara med i någon av det olika tävlingarna och utställningar som anordnas på mässan.

Hundar med karriärer

Polishundar finns också på plats på mässan och visar upp sina färdigheter. Det finns även möjlighet att se hundar som ställer upp i diverse teaterföreställningar under dagarna. Varje år som mässan anordnas så bjuds även en hund älskade profil in. Med namn som Anders Bagge och Bingo Rimér så läggs ribban högt och sätter guldkant på den redan spektakulära tillställningen.